VOETBALKAMP PAKT VET UIT! MEEDOEN KAN NOG!

[GROUP_IMAGE]

 

BELEEF HET AVONTUUR… AFLEVERING 2022 VAN HET VOETBALKAMP!

 

Eerder dit seizoen hebben alle jeugdleden tot en met de O13-teams de uitnodiging ontvangen om in te schrijven voor het nieuwe Voetbalkamp. Velen hebben zich reeds aangemeld, maar er zijn nog plekken vrij. En die zien we natuurlijk graag gevuld.

 

Het Voetbalkamp is een échte belevenis! 

Wie er eerder bij was, zal er graag en lang over vertellen! Natuurlijk is er veel voetbalplezier. Maar de organisatie heeft deze keer nog veel meer uit de kast gehaald om er een echt avontuur van te maken. Wat is dat nou…dat Voetbalkamp?

 

We zetten de attracties nog even voor je op een rij… Voetbalkamp is…

…natuurlijk heel veel voetbal…

…je eigen shirt…

…twee nachten slapen op het hoofdveld in een knaloranje tent…

…goed verzorgd ontbijt, lunch, avondeten en alles wat daar tussendoor zit…

…een heerlijke BBQ waar ook familie kan aanschuiven*…

…een vertrouwde en veilige omgeving onder toezicht van eigen clubmensen…

 

Zijn jouw teamgenoten erbij, dan slaap je uiteraard bij elkaar én in je eigen tent! 

 

Nieuw dit jaar…

Naast de altijd succesvolle waterstormbaan op zondag, pakken we deze aflevering uit met een paar extra toffe programmaklappers! 

 

Vrijdag zijn er toffe spellen, zoals het ballonnenspel en levend stratego. Zaterdagmiddag jumpen bij Jumpsquare en ‘s avonds gebeurt er iets megaspeciaals…we gaan LASER-gamen. Niet “zomaar”  laser-gamen… Nee…als in super professioneel! Met licht en geluid wordt de vertrouwde natuurspeeltuin omgetoverd tot een ware “combat zone”. En jij kunt daar nog bij zijn om jouw skills aan te scherpen!

 

Wanneer en waar…

Het voetbalkamp begint vrijdagmiddag, 24 juni. Ontvangst vanaf 16.00 uur bij SV Gouda.

Het programma start om 17.00 uur. Zondagmiddag 26 juni sluiten we om 15.00 uur af met de traditionele BBQ. Voor alle aangemelde kinderen is de BBQ bij de prijs inbegrepen. Een uur daarvoor, rond 13.00 uur, knallen we met z'n allen over de fantastische Stormbaan. Neem al je fans mee om je aan te moedigen! Fans kunnen plaatsnemen op de tribune en hebben zo een geweldig overzicht!

 

Wat kost dat dan allemaal?...

Het hele programma heeft een ALL INCLUSIVE prijs van slechts € 45 per persoon.  

* Wil je als niet-deelnemer toch bij de BBQ zijn, dan kan dat ook! Hartstikke leuk zelfs! Niet-deelnemers betalen voor de BBQ op zondag 10 Euro per persoon. Drankjes moet je die dag tegen normale kantineprijzen apart afrekenen.

 

INSCHRIJVEN…

Omdat we alles graag tijdig willen voorbereiden, is het fijn wanneer er zo snel mogelijk ingeschreven wordt. Dat kan via  dit formulier. Graag uitprinten, invullen en inleveren in het Chalet. Je mag de formulieren ook aan Mark Bonkestoter of Kim Kreuk geven. 

 


 

Kijk hier het korte filmpje van het kamp van 2017...


En hier nog wat foto's...

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Terug
HOOFDSPONSOR SENIOREN SEL.:

OVERIGE SPONSORS:

Voetbalvereniging SV Gouda • Groenhovenpark 2 • 2803 PH GOUDA • Telefoon terrein: 0182 - 533202 • Algemene mail: info@svgouda.nl